https://mobirise.com/

EEN NIEUWE LOCATIE

Door dr. Tom Van der Auwera, gepost op 12 maart 2019

Op donderdag 28 februari 2019 opende ik de deuren van mijn nieuwe praktijkruimte in de Kwadestraat nr 25! Ik kijk er naar uit u voortaan in nog betere omstandigheden te kunnen ontvangen. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt om er een pareltje van te maken. Ik ben dan ook erg benieuwd naar uw reactie!SAMENWERKING Dr. LUYKX

Door dr. Tom Van der Auwera, gepost op 24 januari 2017

Nu en dan is uw huisarts ook tijdens de normale werkuren afwezig voor opleiding of om de batterijen even op te laden. Voor deze omstandigheden werk ik sinds kort samen met dr. Liesbeth Luykx (Staatsbaan 223A in Bekkevoort) om dringende medische problemen op te vangen. Dr. Luykx kan indien nodig uw dossiergegevens inkijken en brengt mij nadien op de hoogte. Wij stemmen onze afwezigheden zoveel mogelijk op elkaar af. Op die manier kan u steeds terecht bij een huisarts die uw dossier kent.

Samenwerken biedt ons ook de mogelijkheid wekelijks een vaste namiddag te besteden aan bijscholing, administratie, het bijwerken van dossiers en ontspanning. Hierdoor zal ik in de toekomst meestal niet meer beschikbaar zijn op woensdagnamiddag. 

Ik informeer u steeds via de online afsprakenmodule en telefonisch wanneer ik afwezig ben en hoe u dr. Luykx indien nodig kunt bereiken.EEN NIEUWE START

Door dr. Tom Van der Auwera, gepost op 18 augustus 2016

Op maandag 22 augustus 2016 is voor mij een nieuw hoofdstuk begonnen als huisarts in het dorp waar ik sinds 2009 woon samen met mijn vrouw Marieke en mijn 3 kindjes, Senne (7), Janne (5) en Nette (1). In de loop van de afgelopen 13 jaar deed ik ervaring op in diverse samenwerkingsverbanden en ook een tijdje in het Universitair Psychiatrisch Centrum van Kortenberg, maar steeds bleef het kriebelen om een eigen huisartspraktijk op te starten.

Nu is het dan eindelijk zover en stel ik mij voortaan ten dienste van de mensen van Assent en omstreken. Ik kijk er naar uit u te leren kennen en u te mogen verwelkomen in mijn gloednieuwe praktijk.